Secret wallet

      Reacties uitgeschakeld voor Secret wallet

De tijd dat de man met een grote portemonnee in de achterzak van de broek liep en de vrouw standaard een al even grote portefeuille in de schoudertas bewaarde ligt ondertussen mijlenver achter ons. We zoeken het tegenwoordig als man en vrouw veel liever in een wallet, een onopvallende maar buitengewoon functionele portemonnee. Daarmee lijkt de beroepsgroep zakkenrollers te verdwijnen, en dat is helemaal niet erg.

Onopvallende portemonnee met voldoende ruimte
Er is in de wereld veel veranderd en de tijd dat iedereen standaard cash geld bij zich droeg is ook al verleden tijd. Dit maakt een wallet dan ook veel handiger. De portemonnee is nu onopvallend aanwezig, terwijl het wel ruimte biedt aan de pasjes en betaalkaarten die je tegenwoordig vooral gebruikt en er daarnaast ook nog ruimte is voor eventueel cash geld.

Al je pasjes in je secret wallet
Wallets
zijn vaak compact en klein maar bieden verrassend veel opbergcapaciteit. Het is geen enkel probleem om al je pasjes en papier- en muntgeld in je secret wallet mee te nemen. Bovendien weet de ervaren zakkenroller niet waar jij je geld en je pasjes bewaart. Ook dat is een groot voordeel van het feit dat de wallet de plek van de traditionele (veel te grote en daardoor opvallende) portemonnee heeft overgenomen.

Voldoende ruimte tussen de pasjes
De opmars van een secret wallet is uiteraard te danken aan het feit dat er tegenwoordig vooral met een pinpas en creditcard betaald wordt. Hoewel klein van stuk biedt een secret wallet vaak verrassend veel ruimte en kun je altijd al je pasjes er in kwijt. Secret wallets houden rekening met de kwetsbaarheid van pasjes en daarom is er voldoende ruimte tussen de pasjes gehouden. De beste secret wallets hebben bovendien een aluminium behuizing. Dat maakt dat ze radiosignalen tegenhouden en voorkomt bovendien het ongewenst uitlezen van RFID-kaarten.

Secret wallets voor ‘modern geld’
Secret wallets
zijn er voor modern geld. Ze bieden privacy en zijn bovendien veiliger dan de traditionele portemonnee. Bovendien hebben ook de secrets een fraai uiterlijk en bieden ze zoals gezegd ruim voldoende bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Secret wallets in je telefoonhoesjes
Ondertussen komen ook veel telefoonmerken met secret wallets, geïntegreerd in de telefoonhoesjes. Het gaat dan met name om hardcase hoesjes op de achterkant waarin pasjes bewaard kunnen worden.  Die pasjes zijn dan veilig opgeborgen achter een schuifje waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze er uit vallen. Een secret wallet in je telefoonhoesje is ook veilig, omdat de pasjes niet direct zichtbaar zijn. Aan de andere kant zijn smartphones uiteraard ook nogal eens doelwit van dieven.

Smartphone met secret wallet is gewoon te gebruiken
Secret in de telefoonhoesjes bieden wel het voordeel dat de pasjes prima beschermd worden tegen elementen als krassen en vuil. Ondanks de compactheid kun je toch gemakkelijk bij al je pasjes en ondanks de aanwezigheid van een wallet blijven alle functionaliteiten van de smartphone wel gewoon te gebruiken. De knoppen blijven dus vrij, wat dat betreft beperkt de secret wallet op geen enkele manier je smartphone.