Afluisterapparatuur opsporen kan duidelijkheid geven

      Reacties uitgeschakeld voor Afluisterapparatuur opsporen kan duidelijkheid geven

Afluisteren is een probleem waar u flink last van kan hebben. Het is natuurlijk een enorme inbreuk op uw eigen privacy als u afgeluisterd wordt. Dit is niet alleen heel vervelend, maar zorgt ook voor een gênante situatie. Het is vervelend als iemand echt alles over je weet doordat je afgeluisterd wordt. Afluisterapparatuur opsporen kan duidelijkheid geven of je inderdaad afgeluisterd wordt. Als dit het geval is kan je direct gaan ingrijpen. Je kan de gene die je afluistert meteen aanpakken en een strafrechtelijk onderzoek laten uitvoeren. Alleen voordat je de politie zover krijgt moet je eerst de afluisterapparatuur opsporen. Gelukkig kunnen wij hierbij helpen, zodat de dader er niet langer mee wegkomt.

Observatie onderzoek uitvoeren bij je ex-partner

Heb je het vermoeden dat je ex-partner samenwoont? Dan hoef je in theorie geen alimentatie meer te betalen. Het is alleen wel belangrijk dat je een onderzoek instelt. Met een onderzoek krijg je de bewijzen in handen waar de rechter om vraagt. De rechter wil namelijk graag bewijs zien dat inderdaad je ex-partner samenwoont met een nieuwe partner. Gelukkig kunnen we hierbij helpen en zorgen we ervoor dat het onderzoek tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Met officieel erkende bewijslast ga je de zaak bij de rechter winnen en mag je stoppen met het betalen van alimentatie. De kosten van het observatie onderzoek heb je zo al snel weer terugverdiend. Wij kunnen je helpen om een privé detective op de zaak te zetten. Neem gerust contact met ons op voor je eigen privé detective.