Luchtvering camper

      Reacties uitgeschakeld voor Luchtvering camper

De luchtvering camper kan soms niet voldoende zijn. Je merkt onderweg dat je veel last ebt van zijwind en de wegligging niet goed is. Verschillende veerproblemen kunnen eenvoudig opgelost worden met hulpveren. Ze ondersteunen de bestaande vering van je camper. Bij hulpvering waarbij er gebruik gemaakt wordt voor een luchtvering wordt er een luchtbalg aangebracht in de chassis van je camper. Hierdoor krijgt je camper een hogere wegligging en kan deze dus zwaarder beladen worden. De camper blijft ondanks de zwaardere belading netjes op de weg liggen en stabiel rijden. De camper zal comfortabeler rijden en dit is belangrijk als je lange afstanden aflegt om op je vakantielocatie aan te komen. Vanaf de buitenkant zal het ook niet meer zichtbaar zijn dat de camper zwaar beladen is.

luchtvering

Problemen met de vering zijn verleden tijd

Het is een relatief goedkope oplossing om problemen met de vering op te lossen. Het verbeterd het comfort onderweg en de stabiliteit tijdens de rit. Goederen en personen kunnen dankzij de nieuw vering comfortabel vervoerd worden. Je zal ook minder last hebben van wind tijdens een lange afstand. Dit bevorderd uiteraard de verkeersveiligheid. Daarbij zal de slijtage aan de banden en remmen afnemen en rij je altijd op een constante rijhoogte. De vering zal niet doorzakken door te zware belasting. Ben je benieuwd welke oplossingen er voor jouw camper zijn? Wij hebben verschillende kant en klare oplossingen met hulpveren voor jouw camper klaarliggen. Samen zorgen we ervoor dat je camper weer lekker comfortabel op de weg ligt.