Telefoonhoesje ontwerpen

      Reacties uitgeschakeld voor Telefoonhoesje ontwerpen

Eenvoudig je eigen telefoonhoesje ontwerpen is natuurlijk super leuk om te doen. Tegenwoordig heb je al snel dezelfde mobiele telefoon als je buurman. Het nadeel is dat je al snel de telefoon van de buurman oppakt omdat je denkt dat het die van jouw is. Een telefoonhoesje ontwerpen maakt een hoesje helemaal uniek. Het is natuurlijk super leuk om er een foto of eigen draai aan te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van je kindje op de achterkant van het hoesje! Je kiest zelf het soort hoesje uit en zorgen ervoor dat deze uniek gepersonaliseerd wordt. Geef je toestel bijvoorbeeld een andere kleur of laat een afbeelding van je vriend op het hoesje zetten. Maak je ontwerp helemaal persoonlijk op basis van je eigen toestel.

Persoonlijke-telefoonhoesje

Samsung telefoonhoesje op maat laten maken

Heb je een Samsung telefoon en wil je ook graag een uniek hoesje? Geen probleem je kan Samsung telefoonhoesjes op maat laten maken. De achterkant wordt bedrukt met een leuke print die je zelf ontworpen hebt. Bijvoorbeeld met een foto van je kindje of een tekst die je zelf bedacht hebt. Een telefoonhoesje ontwerpen kan heel eenvoudig online. Daarbij beschermen de Samsung telefoonhoesjes je telefoon tegen vallen, schrokken en stoten. Je toestel blijft zo zelfs na en valpartij er mooi uit zien. De case ziet er ook nog een leuk uit omdat je deze gepersonaliseerd hebt met en eigen foto of tekst. Maak je eigen product uniek met een tekst of foto en zorg voor een unieke uitstraling van je hoesje!