Dakdragers

      Reacties uitgeschakeld voor Dakdragers

Dakdragers zijn ideaal voor het vervoeren van grote spullen op het dak van je auto. Als er in de kofferbak te weinig ruimte is, dan kan je eventueel investeren in dakdragers. Deze zijn perfect voor het vervoeren van outdoor spullen op het dak. Stel je voor dat je gaat kamperen. Er moeten dan verschillende grote spullen mee. Terwijl je in de kofferbak graag ruimte over wilt houden voor je koffers en kleding. Met dakdragers creƫer je via je dak eenvoudig extra ruimte. We hebben voor verschillende modellen bijpassende dragers voor het dak. Voor elke auto hebben we wel geschikte materialen om te gebruiken voor het vervoer van grote spullen. Bij ons kan je altijd slagen en we geven graag advies over de mogelijkheden voor je eigen auto.

Thule dakkoffers voor extra bagageruimte in de auto

Geniet nog meer van extra bagageruimte in de auto met Thule dakkoffers. Met deze dakkoffers zorg je ervoor dat je bagageruimte verdubbeld. Op het dak kan je eventueel de extra campingspullen en koffers kwijt. Terwijl je de kofferbak zelf vrij kan houden voor belangrijke spullen. Steeds vaker gaan we met de auto en dakkoffers op pad. Het is dan fijn om te zien dat Thule alles perfect geregeld heeft met een systeem die op vrijwel elk dak past. Je zorgt zo binnen een handomdraai voor extra ruimte in de auto. Dankzij een handig kliksysteem zit je ook niet meer urenlang te prutsen om de dakkoffer te monteren. Ideaal als je snel op reis wilt gaan.