Dit is wat je moet weten over trouwschoenen

      Reacties uitgeschakeld voor Dit is wat je moet weten over trouwschoenen

Een mooi paar trouwschoenen zijn de kers op de taart voor bruid, dit maakt namelijk de outfit helemaal af. Het vinden van de juiste trouwschoenen kan echter een grote uitdaging zijn. Welke trouwschoenen zijn geschikt voor jou? Wanneer en waar ben je van plan schoenen te kopen? Is er een manier om trouwschoenen aan te trekken? Hieronder volgt een korte toelichting op de hierboven genoemde onderwerpen.

Ga voor mooie, maar comfortabele trouwschoenen

Trouwschoenen zijn hoe je het wend of keert een belangrijk onderdeel van je kleding. Sommige mensen vergeten hier af en toe op te letten omdat ze denken dat de schoenen onder de trouwjurk verstopt zitten. Niets is echter verder weg van de feiten. Wanneer je wilt lopen, til je de trouwjurk op en kun je de schoenen dus goed zien. Dit is de reden om de perfecte schoen te kiezen. Het uiterlijk van de schoenen is belangrijk, echter is het ook erg van belang dat ze comfortabel zijn. Op jullie speciale dag wil je natuurlijk niet de hele tijd last hebben van voetpijn.

Welke schoen past bij jou?

Iedereen heeft zijn eigen stijl. Welke schoen je kiest, hangt helemaal af van jouw smaak. Kijk ook naar het totaalplaatje, wat voor stijl is jouw jurk, houdt rekening met de locatie en kies een schoen uit die goed bij beiden past. Als je in het bos gaat trouwen, wil je niet dat je hoge hakken in de modder vallen. Daarnaast moet je overdag goed kunnen lopen. Overweeg ook goed hoe goed je op hakken kunt lopen, loop je bijvoorbeeld weinig op hoge hakken dan is het echt aan te raden een lagere hak te kiezen. Als je veel moet lopen op moeilijke of ongelijke ondergronden, kun je ook kiezen voor trouwschoenen met sleehak. Kortom, het vinden van de perfecte trouwschoenen is niet eenvoudig.

Trouwschoenen met hakken

Deze hoge hakken zijn de favoriete schoenen van veel bruiden. Want zeg nou eerlijk, een groot deel van de vrouwen houdt wel van een mooi paar hakken. Omdat het natuurlijk een speciale dag is mag je best jezelf wel eens verwennen met een goed paar trouwschoenen.

Zoek vooral uit wat bij je past, bekijk merken die jou aanspreken, of ga voor een hak die jou gelijk helemaal betoverd. Als je denkt of weet dat je erg veel zult moeten lopen, kies dan voor een iets bredere hak, hierdoor zit hij meestal comfortabeler dan naaldhakken.

Voor iedereen zit er wel wat tussen, zoals: platte schoenen, kleurrijke schoenen, leren schoenen of satijnen bruidsschoenen. Beautifulbrideshop.nl heeft alles wat een bruid nodig heeft op haar trouwdag, bijvoorbeeld bruidsaccessoires, ondergoed en ga zo maar door. Bezoek snel de website om alle mogelijkheden te bekijken

Heb je jouw ideale jurk gevonden, met bijpassende schoenen en bruidsondergoed, dan is het tijd om de puntjes op de i te zetten. En mooie look met mooi bruidskapsel zijn een make or break in combinatie met elkaar. Het is belangrijk om een ​​kapsel te kiezen dat bij je past. Als je een lichte/kalme jurk draagt, is een royaal/ omvangrijk kapsel erg mooi. Als je een off-the-shoulder jurk of een laag uitgesneden jurk hebt, ziet het er fraai uit als je je haar omhoog doet. In dit artikel lees je enkele goede ideeën voor bruidskapsel.

Neem voorbereiding om zo sneller tot jouw ideale kapsel te komen

Bij veel kappers is het mogelijk om bruidskapsels uit te proberen zodat je kunt kijken wat bij je past. Als je namelijk van tevoren verschillende kapsels uitprobeert kun je vaak gemakkelijker uitkiezen wat je het mooiste vindt. Daarnaast doe je hierdoor vaak ook ideeën en inspiratie op, dit kun je dan makkelijk met jouw kapper/kapster bespreken. 

Zorg er wel voor dat je van tevoren alvast nadenkt over wat je zou willen. Knip foto’s uit tijdschriften of maak moodboards op Pinterest. Dit maakt het gemakkelijker voor de kapper en maakt zo het proefproces effectiever. Ook is het handig om je moeder of vriendin mee te nemen naar de kapsalon. Zij kunnen dan foto’s maken, zodat je zelf later nog een rustig de kapsels kunt bekijken. 

Klassiek maar met een twist

Een van de klassieke werken van bruidskapsels is het opsteken van het haar. Maar je kunt hier natuurlijk veel mee variëren. Tegenwoordig is alles misschien meer ontspannen en ongedwongen. Een paar plukjes die uit je knot steken, of juist een knot van gekruld haar waarbij een deel van het haar niet in de knot zit. Prachtige bruidsaccessoires kunnen een knot mooier en expressiever maken. Bijvoorbeeld een grote haarspeld, of juist een kleinere als je het wat rustiger wilt houden.

Doe je haren los

Op je bruiloft kun je natuurlijk je haar ook lekker los dragen. Laat je krullende haar lekker wapperen of zet een mooie krul of slag in stijl haar. Dit kun je natuurlijk afmaken met haaraccessoires. Een diadeem ziet er erg klassiek uit en kan ervoor zorgen dat het haar goed uit je gezicht blijft. The Beautiful Bride Shop heeft vele mooie accessoires en andere benodigdheden die je als bruid echt nodig hebt, klik hier om een kijkje te nemen op de website.